MTB Børn & Unge

 

Hent vores Flyer (2021) her (den skal foldes 2 gange hvis du printer den ud): Flyer

 

MTB B&U træning foregår søndag kl 15-16.30. Opstart 3 April 2022

Vi anbefaler at børnene går i 2. klasse, men børn fra 0-1. klasse er også velkomne, hvis en forælder/voksen deltager i træningen. Dette behøver ikke at være på en MTB, men det er en fordel.

For at kunne deltage i træningen skal børnene selv kunne bremse og skifte gear.

Telefonnummer til kontaktperson bør påsættes cyklen.

B&U trænes af certificerede MTB instruktører.

Har du spørgsmål eller feedback, så send en mail til: BogU@teamgedved.dk

 

Er du tilmeldt holdet, så følg i sæsonen og meddelser på Facebook: Link til MTB Ungdom

Udstyr:

Deltagere i træningen skal helst køre på en mountainbike, da træningen hyppigst foregår i skoven og Gedved Bikepark.

Alle der deltager i træningen skal køre med cykelhjelm og det er en god ide at medbringe cykelbriller samt en drikkedunk med vand.

Husk i øvrigt påklædning i forhold til vejrudsigten.

 

LÅNE MTB CYKLER:

Det er muligt at kunne låne en af klubbens MTB cykler.

 

Klubtøj:

Som medlem af Team Gedved Ungdom, har du mulighed for at købe klubtøj i samme model som de voksne Team Gedved rytteres

 

BEMÆRK

Bemærk at MTB foregår i skov, bakker, vej, rødder, hop osv. Al MTB træning er på ejet ansvar. Træner er således ikke ansvarlig for eventuelle uheld og følger af uheld under træning. Træner vil naturligvis altid trøste og hjælpe eventuel tilskadekomne barn eller voksen. Barnets forældre vil tilkaldes om nødvendigt via tlf label på cyklen.

 

OBS til forældre: 

Klubben har en forventning om, at der er voksne, som børnene kender med på turen, så længe man ikke er fortrolig med trænerne eller stadig har brug for far eller mor, når man slår sig. Kører man med til træning kører fører-træneren forrest og derefter børnene – forældrene kører sidst. Vi forventer også, at forældre, der kører med, både tager ansvar og træder til, hvis andre børn f.eks. har problemer med deres cykler.

Løb: Der er flere MTB løb for børn og unge, og vi arrangerer også træning i alternative skove for at prøve noget nyt. Klubben har ikke mulighed for at sørge for transport af cykler og børn, så derfor er det nødvendigt, at I støtter op om jeres børns interesse ved at køre dem til disse arrangementer. Har I mulighed for at have flere cykler med, kan I arrangere samkørsel på klubbens Facebook-side.

Vedligehold: Cykler, som bruges aktivt i skoven, trænger til eftersyn efter hver træning. Når man ikke er så gammel er det svært at lave cykel selv. Derfor er det vigtigt at få hjælp til at holde cyklen vedlige. Den bør tørres af/vaskes og smøres efter hver træning. Der skal også testes at gear og bremser fortsat er velfungerende. Det er dyrt at køre cyklen til cykelhandleren, så det er en god ide at kunne de mest almindelige reparationer selv.